Als bedrijf een training volgen of als individu coaching krijgen? Het kan bij Hotel Centrum Winterberg.

Het idee dagelijks te moeten presteren, daarbij open te staan voor veranderingen en toch nog te kunnen genieten, is een kunst op zich. Ingrediënten uit de topsport om de passie van manager en medewerker op een juiste manier te voeden, gaan over trainen, onder druk presteren en vooral goed herstellen. 

 

Wij bieden Mens en Organisatie direct toepasbare kennis en vaardigheden om de persoonlijke en organisatie doelstellingen niet uit het oog te verliezen en toch mee te kunnen in veranderprocessen. Vanuit de Passie voor ons vak, nemen wij u graag mee in de mogelijkheden om uzelf en de organisatie te versterken, daarbij energiek te blijven, te genieten en resultaten voor nu en in de toekomst duurzaam in de organisatie te integreren. Een programma vol beweging, afwisseling en in een inspirerende omgeving!

Aanbod op persoonlijk niveau: (Of neem een Sabbatical Card met vele voordelen tijdens je verblijf)

* 'Time-Out', verblijf van twee nachten inclusief ontbijt en 2 sessies van 1 uur personal coaching gericht op Vitaliteit & Gezondheid, € 210,-

* 'Stressbusters', verblijf van één nacht inclusief ontbijt, Dinerbuffet en Workshop 'Stress in Balans', € 195,-

* 'Lifestyle Harmonie',verblijf van twee nachten inclusief ontbijt, DNA test (3 weken vooraf), 2 sessies van 1 uur coaching op Vitaliteit 

& Gezondheid, € 975,-

Aanbod op groepsniveau

* Verblijf van twee nachten inclusief ontbijt, lunch en Diner plus Workshop van 3 uur Vitaliteit & Gezondheid, € 225,- p.p. (vanaf 8 personen o.b.v. 2 personen per kamer)

* Idem bovenstaande plus 3 uur Workshop 'Leren omgaan met Veranderen', € 265,- p.p

Voor bedrijven die met meer dan 10 medewerkers komen,

is er een gratis Workshop Vitaliteit & Gezondheid

© 2018 by  Hotel Centrum Winterberg 

voor directe boekingen:

​+49-2981-6612