Over ons

Ons gezellige en sfeervol ingerichte Hotel met Lounge Bar ligt op een rustige locatie in hartje Winterberg. Ideaal startpunt om te gaan wandelen, mountainbiken, motorrijden en op loopafstand van de skiliften en langlaufloipen. Een golfbaan ligt op 5 minuten rijden. Hotel Centrum Winterberg biedt voor elk seizoen nieuwe arrangementen aan. Parkplaatsen(18) zijn op eigen terrein. Kortom, kom genieten van de mooie natuur en ervaar rust in ons gezellige Hotel.

Vanuit Passie ontstaan

 

De passie voor sport (specifiek Ski- & Tennisleraar zijn) en het geven van trainingen in het bedrijfsleven, heeft na een lange zoektocht geleid tot de overname van Hotel Centrum Winterberg. De combinatie met het trainersvak in Nederland en de ontspanning in het Sauerland zorgden voor een makkelijke keuze toen deze unieke kans zich voordeed.

 

Het Sauerland is een wereld op zich, waar de natuur zich in alle seizoenen op een prachtige manier laat zien. Gasten de gelegenheid bieden zich puur en alleen te ontspannen of dit te combineren met een persoonlijk- cq. groepsgerichte training, bij Hotel Centrum Winterberg kan het.

Omgaan met veranderen betekent ook vaak flexibel kunnen werken en je aan kunnen passen aan de omstandigheden. Wij menen dat vermogen te hebben en stralen dat ook graag uit naar onze gasten. 

 

Onze programma's en arrangementen staan altijd in het teken van 'iets doen wat je leuk vindt in combinatie met een gezellige sfeer'.

 

Travel and Hospitality Award 2018.jpg

© 2018 by  Hotel Centrum Winterberg 

voor directe boekingen:

​+49-2981-6612